Access Bars

Kinek ajánlom a kezelést?

Annak, aki szeretne megszabadulni a stressztől
Annak, aki testi könnyedségre, jó érzésre vágyik
Annak, aki szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni
Annak, aki vizsgadrukktól szenved
Annak, aki tanulási, elsajátítási készségét szeretné növelni
Annak, aki várandós
Annak, aki relaxálni szeretne
Annak, aki jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne
Annak, aki a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni
Annak, aki több lehetőséget szeretne teremteni az életben
Annak, aki testsúlyát csökkenteni szeretné

Mire jó a kezelés?

A Bars® olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni az életben, másképp, mint ahogyan eddig tettük és másképp, ahogyan csak szeretnénk. Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel működünk, ezáltal megszakítjuk a befogadást. A Bars® lehetőséget ad arra, hogy egyre több mindent tudjunk befogadni és elfogadni. A Bars® a merevlemez a számítógépünk adatbankjában, mindent itt raktározunk el és ezekből az elraktározott információkból működünk. Ez a kezelés segít, hogy töröljük a “nemkívánatos” fájljainkat és lehetőséget ad az egész életünk megváltoztatására.

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtassunk az életünkön. Az életünk bármely területét megváltoztathatjuk, bárhol is tartunk most. Használhatjuk stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnénk a testünknek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnénk jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatjuk arra, hogy feloldjunk mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életünk, mint amilyennek szeretnénk és többre vágyunk és még ettől is sokkal több!

Mi az, amin változtatna az életében? Kapcsolata másokkal? Vagy önmagával? Egészség? Pénz? Szex? Vagy valami egészen más? A legszuperebb benne az, hogy ahogyan Ön változik, a környezete is elkezd Önnel együtt változni és ez az, amit mindig is szeretett volna, csak másképp! Mi lenne, ha azt választaná, hogy elkezd Önmaga lenni és ezzel nem csak magának, hanem a körülötte lévőknek is és az egész bolygónak is egy könnyedebb, örömtelibb és ragyogóbb életet és létezést teremt? Hajlandó lenne?

Hogyan történik a kezelés?

Az ACCES BARS kezelés során Önt masszázságyra fektetem, és a fején lévő 32 pontot érintem finoman.

A fejen található Bar pontok érintésével az agyban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az élete összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhessen.

Adatkezelési tájékoztató