Ajakfeltöltés tű mentesen

Ajak teltségének növelése és az ajak feletti hosszanti ráncok csökkentése tű nélkül

Weyergans High-Care Cosmetics legújabb eljárása az ajkak kezelésére. Az ajakkezelés során a jól ismert hyaluronsavat és hidegfényt (UV-lámpa) alkalmaznak.
Berettyóújfalu high care Ajakfeltöltés tű nélkül
Ajánlott: 30 év feletti, vagy ennél fiatalabb, dohányzó hölgyeknek és az un. „fehér ajak” megoldására alkalmas, ami orvosilag is egy problémás terület.

A hyaluronsav a kötőszöveti alapállomány igen fontos alkotó része. Nagy molekulájú (szénhidrát), mely saját súlyánál 1000x nagyobb mennyiségű víz megkötésére képes. A bőr kötőszöveti öregedése jelentős mértékben függ a hyaluronsav termelődési képességétől, amely a 21. életévvel kezdődően fokozatosan, majd a változó korral rohamosan csökkenni kezd. Ezért is került központi szerephez a hyaluronsav esztétikai iparágban a 90-es évektől, amelyet azóta kiváló eredménnyel alkalmaznak a vízhiányos és a ráncos. Számos gyógyszercég is kihasználja a hyaluronsav előnyeit, s már tucatnyi keresztkötésekkel módosított ráncfeltöltőt hoztak forgalomba az utóbbi 10 évben.
Berettyóújfalu High Care kozmetika Ajakfeltöltés
A hyaluronsav egyik hátránya, hogy nagyon gyorsan lebomlik (3-4 hét), ezért vagy folyamatosan használni kell, vagy tartósabb, módosított formában kell alkalmazni. Míg a kozmetikai krémekben található hyaluronsav alkalmas a felületi hidratáltság biztosításához, addig a mélyebb ráncok eltüntetéséhez nélkülözhetetlen a molekulaszerkezet megváltoztatása (keresztkötések kialakaítása ráncfeltöltőkben), vagy kiegészítő technikai eszköztök igénybe vétele a bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásához: ultrahang, mezoterápia tűvel és tű nélkül (elektroporátor), v. „hidegfény” (pl. speciális UV lámpa)

A Weyeregans High Care hyaluronsavas ajakkezeléséhez egy speciális UV lámpát használ, amely a látható fénynél rövidebb (420–460 nm) hullámhossztartományban nagyobb energiát képes leadni, mindamellett, hogy nem melegszik fel. Ezért az ebbe a tartományba tartozó UV lámpákat un. „hideg-fényű” lámpáknak is nevezik. Ez a hideg-fény megbontja a hyaluronsav molekulaszerkezetét, s a feldarabolt molekularészletek ilyen formában már be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe, majd újra összekapcsolódnak a törött hyaluronsav molekulák. A stabil kötésbe került hyaluronsav molekulák ezután elvégezhetik feladatukat: növelik a vízmegkötést, teltebbé, dúsabbá teszik az ajkakat, s az ajak fölötti ráncokat kisimítják.

Weyeregans High Care ajakápoló programja egy összetett terápia:

Berettyóújfalu high care Ajakfeltöltés tű nélkül

  • A Collamin akár tabletta, akár folyékony állapotában a kötőszövet (csontok, ízület, bőr) nélkülözhetetlen építőköve. Minden az ajakápoló kezeléshez ajánlott és bizonyítottan eredményes.
  • A „mezoterápiás” hyaluronsav kiváló a speciálisan szignált elektromos áram útján bizonyítottan eljut a hatóanyag az elekroporézis elve szerint a sejtekhez.
  • A Hylarest termék természetes összetevői, mint pl. a Rutin gátolják a hyaluronidáz enzimet, a hyaluronsav lebontó enzimjének termelődését, így stabilizáljuk a korábban bejutott hyaluronsav hatását.

A Weyeregans High Care ajakápoló programja az ajak teltségét növelő és az ajak körüli ráncokat csökkentő módszer.

Az ajakápoló előnyei:

  • bármilyen kozmetikai kezeléshez társítottan eladható (arc, test)
  • már egy kezelésnek is látványos, meggyőző a hatása

A High Care ajakápoló program menete:

A kezelést az ajakpíren és a felső és alsó ajkak körüli ráncos területen ajánlatos végezni.
Első lépés a megfelelő tisztítás (Soft-Peeling, Nano-Care), ezután spatulával felvisznek kb. 1 ml mennyiségű meso-hyaluronsavat, majd 5 percen át lassan az ajak körül és fölött a lámpát folyamatosan mozgatva „besugározzák” a hideg fényt.

Időtartam:
  • az ajakápoló kúrában (5+1 alkalom) javasolt
  • heti 2-3 alkalommal végezhető el a kezelés
Gyógyulás: Fontosnak tartjuk annak a kiemelését, hogy a kúrák utáni Hylarest otthonápolóként való eladása a vendég számára fontos, hiszen a 3-4 hét lebomlási időt növeli meg. 

A Collamin fogyasztás pedig egyértelműen kiemelt javaslatunk!