Testkezelések

Testkezelések – Cellulit Kezelések – Egészségmegőrzés

A cellulitról vagy narancsbőrről őszintén …

A cellulit- egyszerűen megfogalmazva – nem más, mint felfúvódott zsírsejt. A jelenség mögött lerakódott salakanyagok, el nem égetett tápanyagok vannak. kialakulásában komoly szerepe van a laza kötőszövetnek és számtalan rossz életviteli szokásnak (túlzott tápanyagbevitel, gyógyszerek, stressz, mozgásszegény életmód, kevés folyadék fogyasztás.)

Korunk nagy problémája a narancsbőr, és ez nemcsak kozmetikai „betegség” melyről sokan nem vesznek tudomást vagy nem is akarnak vele foglalkozni. Egyre nagyobb gond, hogy egyre fiatalabb korban jelentkezik akár 10-11 éves kislányoknál, és már nemcsak a hölgyek „kiváltsága”, hanem a férfiaknál is megjelent a túlsúly következtében ez a probléma. A megjelenési formájánál három fokozatról beszélünk:

fokozat: amikor csak akkor látszik, ha bőrünket összenyomjuk,
fokozat: egyenetlenségek, a gödröcskék a bőr felületén (pl. fenék alatt),
fokozat: hullámos bőrfelület, megjelennek a hajszálér tágulatok, pókhálóerecskék
Azt is tudnunk kell, hogy lehet narancsbőrünk akkor is, ha nincs súlyfeleslegünk. Ha viszont van egy kis többlet, akkor biztos, hogy narancsbőrünk is van. A két dolog elválaszthatatlan „testvérei” egymásnak. – Nincs ellene gyógyszer, egy tuti tabletta, amit csak be kell vennünk és kész … Ezzel a problémával foglalkozni kell!

Differenciált Cellulit Terápia (DCT®)

Bármennyire is szeretnénk, nincs egyetlen kezelési módszer sem, amely minden problémát orvosolna. Minden ember más és más, ezért nagyon fontos a személyre szabott kezelési kúra alkalmazása. Ebben segít önnek a High-Care szakképzett csapata, kozmetikusai cellulit-terapautái.

A DCT® jelenleg a leghatékonyabb formája a cellulit elleni harcnak. A világ 45 országában alkalmazzák sikerrel. Dr. Rudolf Weyergans orvos, szociológus hívta életre, akit szakmai körökben a „cellulit pápájának” neveznek.

Egy eredményes kúra során 4 dolgot kezelünk – fontos a sorrend:

méregtelenítés (nyiroktréning, a kötőszövet savtalanítása)
zsír csökkentés, depózsír kezelés,
kötőszövet feszesítés,
vérkeringés fokozása (lábbetegségek kezelése preventív jelleggel)
Az egyedülálló eszközparknak köszönhetően a High Care-ben több dolog közül választhatunk:

A szervezet lúgosítása, méregtelenítése oxigénterápiával – Dermio Care készülékkel
Fogyás, méregtelenítés, nyirokkeringés és vérkeringés fokozás – Vacustyler készülékkel
Karcsúsítás, méregtelenítés, csúszóhullám masszázs – Slide-Styler készülékkel
Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés, mellfeszesítés – SPM Digital Vákuummasszázs készülékkel
Ultrahang és mezoterápia a kötőszövet feszesítésére és a zsírdepó kezelésére
Alakformálás, karcsúsítás – Body Wrapping aromaterápiás testtekercseléssel
Kalória égetés alapanyagcsere emelés oxigénterápiával
Amit csak mi csinálunk:

A High-Care egyedülálló számítógépes KISS Anamnézis programja: Minden eredményes kúra alapja, melynek segítségével személyre szabottan összeállítjuk a legoptimálisabb kezelési kombinációkat és Ön biztos lehet az eredményben. Szánjon erre 1 órát, jelentkezzen be ingyenes állapotfelmérésre.

Body WrappingZsírpárna kezelés, bőrfeszesítés - SPMDermio CareIono-Care EnergiaSlide-stylerSono StylerSPM Digital Mell megemelésVacustylerFlabelos

Alakformálás, karcsúsítás – Body Wrapping

body_wrapping2
A High Care® Cosmetics egyik legrégebbi kezelése, Magyarországon 1992. óta alkalmazzuk. Az eredeti, védett eljárásnak két „hamisíthatatlan alapanyaga” van, amely semmi mással nem helyettesíthető:

  • a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém,
  • és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia.

De van még egy nagyon fontos dolog: „a tudni, hogyan …” A kívánt hatás kizárólag csak úgy érhető el, ha a kompressziós tekercselést szakszerűen hajtják végre. A „csomagolás” fokozza a salakanyagok elszállítását, csökkenti a depózsírokat! Eredménye cm-ekben mérhető! Egy kúra akár 1 konfekció méret változást is eredményezhet. A bőr feszessé, bársonyos tapintásúvá válik. Kúraszerű alkalmazására javasolt 8-10 kezelés, 2-3 naponta.

Mi kell még a sikerhez?

A DCT® módszereinek megismerése, majdan használata során Ön nyugodt lehet, jó úton van! Garantáltan eredményes lesz kúrája!

Még néhány jó tanács:

  • A sikerhez fontos, hogy 2,5 – 3 l folyadékot (vizet) fogyasszon.
  • A rendszeres mozgás hozzátartozik a jó közérzethez. Sétáljon, fusson, kocogjon, ússzon vagy kerékpározzon heti rendszerességgel.

Mi a helyzet a diétával?

A cellulit, narancsbőr kezeléseknél amennyiben nincs súlyfeleslege nem kell diétázni. Ha viszont súlyproblémái vannak, mindez elengedhetetlen. Fogyni csak kalória csökkentéssel lehet!

A High Care táplálék kiegészítői között mindent megtalál, ami a sikeres fogyáshoz szükséges. Fogyókúráját kezdje méregtelenítéssel, melyben nagy segítségére lehet Styler teánk.(közvetlen link a termék leírásához, styler tea filtereshez) A fehérje lebontást a Bodyline Plusz( közvetlen link) és az L- Carnitin zsírbontó(közvetlen link)készítmények teszik tökéletessé. A szénhidrát bevitel csökkentésére pedig legújabb termékünk a Cr Plus (közvetlen link, a most újonnan felrakott) lehet a megoldás, mivel segíti a zsírégetést, szabályozza a vércukor szintet. Minden fogyókúránál nagyon sok hasznos anyag is távozik a szervezetből, ezért Collamin(közvetlen link, Collamin Folyékony) készítményeink fogyasztása elengedhetetlenül szükséges a sikerhez és egészsége megtartásához.

Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés – SPM

spm_has_kicsi-1024x682
Ősi, tradicionális gyógyító módszerként használták a köpölyözést, melyet még ma is alkalmaznak. A High Care® Cosmetics vákuumos testkezelése során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum, a testen „végighaladva” nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez ott, ahol a probléma van és feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. De különleges kezeléseink közé tartozik a hajas fejbőr masszírozása is, amellyel a hajhullás sok esetben orvosolható. Javasoljuk: nyirokmasszázsra, zsírpárnák csökkentésére, bőrfeszesítésre tokától-bokáig. Legeredményesebb kúrában, heti 2-3 alkalommal.

Dermionológia, Oxigénion kezelés

Berettyóújfalu high care oxigénion kezelésA narancsbőr kezelésében a legkritikusabb feladat a kötőszövet feszesítése. A dermionológia során most ezt a leghatékonyabb módon, közvetlenül a bőrre hatva valósítjuk meg úgy, hogy a feszesebb kötőszövettel egy időben a savas pH érték ismét lúgos irányba mozdul el és beáll az ideális érték. A semmilyen más módszerrel nem pótolható kezelésnek egészségügyi hatásai is vannak, melyek egészen a csontritkulás megszüntetéséig vezetnek. Mindezt egy speciális anyagú “zsákban” eltöltött fél óra elteltével már tapasztaljuk. Berettyóújfalu high care oxigénion kezelésA Dermio Care kezelés egyedülálló hatásának egyszerű magyarázata van: a kötőszövetben lévő felesleges savak a negatív oxigénionok hatására vízé és bázissá alakulna át. Ezáltal ott semmisítjük meg a savakat, ahol legelőször jelenik meg, és ahol a legtöbbet raktároz el belőle szervezetünk, így mentesítve szervezetünket azok káros hatásaitól. A savtalanítás leggyorsabb, leghatékonyabb módja!

Amit egyszerűen belélegzünk

Berettyóújfalu high care iono careAz oxigén éltető erő számunkra. Ionizált, aktív formában fokozza a zsírégetést, fitté és teljesítő képesé tesz. A készülék az oxigén energetizáltságát növeli, így a sejtek megkapják azt amire szükségük van. Berettyóújfalu high care iono careAz aktívabb, tökéletesebb sejtműködés következtébe megnő az alapanyagcsere, több kalóriát égetünk el, mint tennénk oxigénionok nélkül. Testünk úgy reagál, mint ahogyan egy hosszútávfutó szervezete működik. Az inhaláció jelentős hatása abban is megnyilvánul, hogy az un. boldogság hormonok szintje is megemelkedik szervezetünkben, így nem fogjuk kívánni az édességeket, ezáltal kevesebb kalóriát veszünk magunkhoz.

Ilyen lágy lehet egy hatékony nyirokmasszázs

slide_styler-1024x683A csúszóhullám masszázs igazi jótétemény a lábaknak. Kellemes módon ellazít, salaktalanít, a nyirokrendszert megterhelés nélkül aktiválja. Hatásosan csökkenti a cellulitot és az ödémát. Ön is küzdött már hosszasan a fölösleges kilók ellen? A lábai gyakran megdagadnak? Esténként szenved tőle, hogy megvastagodott lábaira nem tudja a cipőt felhúzni? Legfőbb ideje, hogy kipróbálja a csúszó hullámmasszázst a High-Care Cosmetics eredeti Slide-Styler-ével. A Slide Styler olyan gyöngéd és olyan tökéletes nyirokmasszázst biztosít, mely négy masszőr munkáját képes kiváltani. A nyomáserősséget nagyon finoman lehet szabályozni, ezáltal a legérzékenyebb kötőszövettel rendelkezők is megfelelő kezelést kapnak. Nem csupán a lábakon, hanem az ödémás karok kezelésénél is nélkülözhetetlen az alkalmazása. A Slide Styler hatásos kezelést tesz lehetővé a szövetekben összegyűlt zsír-salakanyag- és víz elvezetésére. Önnek ezért nem kell küzdenie, érezze jól magát. Mert a hullámok csúsznak – mint ahogy a neve is mondja – a testén ritmikus sorrendben, kellemesen és pihentetően.

Ultrahang, mely feszessé teszi a bőrt

Berettyóújfalu high care ultrahangAz ultrahang erejét és a mélyreható képességét sokoldalúan használjuk a cellulit és zsírdepo csökkentő kezeléseknél. A különleges hatóanyagok bőrbejuttatása mind az arc, mind pedig a testkezeléseknél egyaránt fontos. Az ultrahang fokozza a sejtek aktivitását, a sejtmembrán áteresztő képességét, illetve értágító hatású, salaktalanítja a zsírsejteket és csökkenti a méretüket.  Ezek egyidejű hatása révén olyan kozmetikai előnyökhöz jutunk, melyet más eljárásokkal nem lehetséges elérni. Berettyóújfalu high care ultrahangMindezen hatásokon túl lehetőség van a Sono Styler készülékkel a speciális hatóanyagok mély rétegekbe juttatására, mintegy hatóanyag raktárat létrehozva. Ezen raktárakból a kötőszöveti sejtek még hosszú ideig képesek biztosítani szükségletüket. Ugyanakkor az ultrahang képes elérni a zsírsejtek zónáját, ahol rögtön csökkenteni tudja azok méretét, ezáltal a fogyásra, testsúlycsökkentésre is nélkülözhetetlen hatást gyakorol egy kozmetikai kezelés során.

Lélegzetelállító dekoltázs kezelés operáció nélkül

spm_mellaplikator-1024x682Operáció nélkül, lélegzetelállító dekoltázs kezelés 30 percig tart. Futurisztikusan kinéző melltartóban a vákuum ritmikus intervallumokban hat a szövetekre stimulálja a vérkeringést, a nyirokkeringést, a kötőszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik. Rugalmassá válnak a mellszövetek. Egy fogyókúra során mindig onnan történik a csökkenés, ahonnan legkevésbé szeretnénk, így van ez a mellek teltségével is. A rendszeres SPM Digital mellkezeléssel ez a hatás elkerülhető. Sokan tapasztalták már a szoptatás utáni megereszkedett mellek zavaró hatását, ami biológiailag teljesen normális jelenség, és a kötőszövet rugalmasságának elvesztésével magyarázható. Az SPM Digital mellkezelés kitűnő lehetőség arra, hogy megszabadítva a mell kötőszövetét a salakanyagoktól, egyben a kollagén szintézis fokozása révén visszaadjuk azt, amit a természet eredetileg is biztosított számunkra, a feszes kötőszövettel rendelkező dekoltázst. Mindez a pulzáló vákuumterápiának köszönhető, mely a Vacustyler készülék esetében már bevált módszer. A vákuum által oxigénben és tápanyagokban gazdagabb vér áramlik a mellekbe. A pótlólagos pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér, nyirok és salakanyagok elszállításáról. Ilyen módon a szövetek közötti folyadék a mellben belülről kifelé tisztul meg; ennek az eredménye pedig az, hogy a pH-érték emelkedik; az enzimek (kollagenáz) ismét aktiválódnak és új kollagént állítanak elő.

Nagy lépés a narancsbőr ellen és az egészség érdekében

Berettyóújfalu high care vacustylerVan egy új módszer, amely a vérkeringést intenzíven mobilizálja a lábakban. Ez a módszer a világűrből származik és a világűrben már évek óta használják. A negatív és a normál nyomás váltakozása úgy hat, mint egy második szív, vagy pumpa: friss vért és oxigént szív az alsó végtagokba. Egyidejűleg optimálisan trenírozza az artériákat és vénákat. Ezzel egy időben intenzív hatást gyakorol a nyirokáramlásra is. Mint tudjuk, a nyirokfolyadékot nem áramoltatja külön szerv, mint a vért. Ezért a Vacustyler készülék valóban egy külső nyirokszívként fogható fel. A készülék hatása egyedülálló. A narancsbőr megszüntetésének, a fogyókúrának, az ödémás lábaknak olyan hatékony kezelése, mely jóval túlmutat a kozmetikai hatásokon, és a lábak tökéletes vérkeringését és nyirokáramlását biztosítva hozzájárul az egészséges lábak fenntartásához, ill. a zavaró tünetek megszüntetéséhez. Egyedülálló módszer a seprűerek további romlásának megakadályozására, ill. megszüntetésére. A negatív nyomású kezelés mintegy befektetés az ön egészségébe, vitalitásába és teljesítőképességébe.  A vákuum kezelés egy olyan, az egészséget visszaállító, egészséget fenntartó kezelés, mely túlmutat egy kozmetikai kezelésen, de nem igényli orvos jelenlétét.

Professzionális TTV (teljes testvibrációs) mozgásterápiás készülék

Berettyóújfalu high care flabelos10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül, kényelmesen!   Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a vertikális vibráció:   . Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzésen kívül is! .Megállítja a csonttömeg- vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz. .Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek is igen fontos. .Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitot, segíti a használóját a szép testtónus elérésében .Csökkenti a heveny és idült derékfájást .Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint .Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban .Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt .Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze

Adatkezelési tájékoztató