A High Care savasodás megszüntetésére kifejlesztett legújabb, innovatív módszere a dermionológia (oxigénion kezelés), az ezt támogató oxigénterápiás készülék pedig a Dermio Care. Az új báziskúra megóvja egészségünket, mindezt a szervezet káros többlet savmennyiségének semlegesítésével.

A sav-bázis egyensúly a test anyagcsere folyamatában nagy szerepet játszik. A petyhüdt bőr és az elsalakosodott szövetek egy jelzés arra vonatkozóan, hogy ez az egyensúly felborult, és a szervezet elsavasodott. A dermionológia (amely tulajdonképpen nem más, mint a bőr ellátása, kezelése ionizált oxigénnel) segít a méregtelenítésben és a savak, bázisok egyensúlyba állításában.

A dermionológia azt jelenti, hogy az oxigén ionokat a bőrön keresztül juttatjuk be a szervezetbe, így a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek. Az egész szervezet belülről kifelé válik egyre egészségesebbé, a negatív töltésű oxigén ionoknak köszönhetően. A szabadalomként is bejelentett dermionológia ISO-13485 alatt orvosi termékként igazolt, amely a magas minőség és hatékonyság bizonyítéka.

Mi mindenre ajánljuk az oxigén kezelést?

Az oxigén kezelés, a dermionológia jótékony hatással van az anyagcsere-betegségekre, a reumára, a csontritkulásra és a köszvényre is. Allergiásoknak is nagy megkönnyebbülést jelent a sok oxigén ion, a tiszta levegő. A légúti allergiás tünetek a kezelés idejére megszűnnek, az oxigén ionok hosszútávú használatával pedig folyamatosan enyhülnek. Oxigénion kezelésünk hatékonyan kezeli a visszereket, seprűvénákat, segít elkerülni a trombózist, a csontritkulást és az ödémásodást is.

Az oxigénes kezelés pozitív mellékhatása a kollagénképződés, ami a feszes kötőszövetekhez szükséges. Ezzel javul a bőr izompumpa funkciója, amitől a bőr sima és bársonyos lesz.

A negatív töltésű oxigén ionokkal semlegesített savak, toxinok és szabad gyökök a vér- és nyirokrendszeren keresztül, a veséken át kiválasztódnak és távoznak a szervezetből.

Az oxigénes kezelés menete:

Egy oxigénionos (dermionológiai) kezelés 30 percet vesz igénybe, ez alatt a vendég fekszik. Le kell vetkőzni fehérneműre. A kezelés előtt speciális zselét visznek fel, amely nagyon pozitívan befolyásolja a bőrön keresztül történő ionizálást. Az alsó testet csípőig egy dermio-zsákba bújtatják. Ez egy speciális bevonatú fóliából áll, amely nem engedi, hogy a negatív töltésű ionok elveszítsék töltésüket. A zsák egy csövön keresztül áll összeköttetésben a készülékkel, amely rövid idő alatt felfújja azt és köbcentiméterenként 5 millió negatív oxigénionnal megtölti (a normál érték hozzávetőlegesen 2000 anion/cm3).

A cél a többletsavakat elektromos feszültség alatt negatív töltésű oxigén ionokkal semlegesíteni, és kiválasztani.

Az oxigén kezelés leginkább kúraszerűen ajánlott.