Magamról

 

A Berettyóújfaluban működő High Care Stúdióm holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánlom vendégeim számára.

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezek, folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem és alkalmazom az aktuális trendek újdonságait. Üzletemben fontos szempont, hogy vendégeim számára teljes intimitást biztosítsak. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeim számára is, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegyék.

High Care® Stúdióm egyben országos referencia üzlet is, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várom vendégeimet. Törzsvendégeimet extra kedvezményekben is részesítem.

Tisztelt Olvasó!

Az egészség és a szépség ajándékai az életnek, kötelességünk vigyázni rájuk. Szakmám és emberszeretetem tudatában hálás szívvel, hittel ajánlom szolgáltatásaimat, mindazt ami hozzásegíti Önt, hogy megőrizze őket.
Szeretettel várom!
Szilágyi Kata