First Lady növényi őssejtes arckezelés

Miért a High Care növényi őssejt kezelését válassza?

csm_aha_gyumolcssav_8c86d425cf
Tudta, hogy az exkluzív növényi őssejt készítményeket először az amerikai elnök felesége kezdte el használni? A High Care prémium arckezelése is innen kapta a nevét.

A Weyergans High Care 25 éves anti-aging tapasztalattal mint mindenből, ebből is a legjobbat nyújtja Önnek.

Nálunk a piacon egyedülálló minőségű szérummal történnek a kezelések: nincs még egy gyártó, amely ilyen magas koncentrációjú hatóanyagot kínálna.
A kimagasló minőségű hatóanyag következménye nemcsak az azonnal látható, megdöbbentően jó eredmény, hanem a tovább fennmaradó hatás is.
A fiatalság megőrzéséhez otthoni ápolásra is megvásárolhatja a szérumot, hasznos tanácsokkal is szolgálok alkalmazásához.
Megadom a módját a kezelésnek: 90 percen keresztül kényeztetem arcbőrét és a High Care legkifinomultabb termékeit, eljárásait alkalmazom, úgy, mint a mezoterápiát, a Dermio Top Head oxigénburáját vagy a Pure termékcsaládot.
Szinte hihetetlen, de vendégeim bőre azonnal, már az első kezelés után látványos változást mutat. A hatás és az elégedettség tehát garantált.
Termékeink otthoni ápoláshoz

A First Lady kezelés hatása rendkívüli módon meghosszabbítható gondos otthoni ápolással. A High Care Pure termékcsaládja, maga az őssejt szérumot tartalmazó ampulla és a bejuttatáshoz hasznos segítséget nyújtó Meso Pen is megvásárolható tőlem.

Alma őssejtek az arcbőrnek – de hogyan?

csm_anti_cellulite_diet_b346d6949d
Alma őssejtek a friss arcbőrért
A természet az ember legjobb barátja – ez a kozmetikában is megmutatkozik: az arcbőr megfiatalítására ugyanis segítségünkre küldte az alma őssejtjeit.

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a növények is rendelkeznek őssejtekkel. A Weyergans High Care legújabb széruma a svájci Malus Domestica későn érő svájci almafajta sejttenyészetét tartalmazza.

Ez az új növényi őssejt szérum egy innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítmény. Az emberi bőrben lévő felnőtt őssejtek az arc teljes felületén jelen vannak, bőrünk állandó megújulását biztosítják. Az idő múlásával számuk nem csökken, csak az aktivitásuk gyengül.

A Malus Domestica nem romlik és nem fonnyad meg 8 hónapon át! Az alma őssejtjei hasonlóak az emberi őssejtek genetikai felépítéséhez, ezért kiváló hatóanyag arckozmetikai célokra, anti- aging kezelésekhez.

A tudományos kutatások szerint ezek a speciális növényi őssejtek rendkívüli képességeik révén előmozdítják a bőr őssejtjeinek a vitalitását és tartósságát. Biztosítják a gyengén működő bőrsejtek regenerálódását és ellenálló erejét. Segítik a sejtek újraaktiválását, és segítséget nyújtanak a bőr feszességéhez és rugalmasságához.

Az alma- őssejtkoncentrátum tökéletes preventatív termék, így elkerülhető, megelőzhető a bőr idő előtti öregedése. Alkalmazása könnyű és biztonságos a higiénikus ampullából. Hormonmentes készítmény, teljes egészében tiszta, természetes összetevőkkel. Tartalmazza az élő sejt építő köveit.

A növényi őssejtek hatása az arcbőrre

Hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket, a bőr eddig soha nem látott módon megfiatalodik:

  • lassulnak az öregedési folyamatok,
  • látványosan csökken a ráncok mélysége (homlok, ajak felett, orr-ajak barázda),
  • védelmet ad a bőrnek, véd az UV ártalmak ellen,
  • fokozza a sejtek aktivitását,
  • fokozza a bőr vérkeringését, anyagcseréjét,
  • javítja az erek állapotát,
  • megakadályozza a bőr sorvadását.