Gyümölcssavas hámlasztás

Újítsa meg arcbőrét gyümölcssavval!

A High Care élen jár az öregedés elleni küzdelemben- ezt számtalan anti- aging kezelésünk bizonyítja. Ahhoz, hogy arcbőrünk fiatal, tiszta és üde legyen, mindig gondoskodnunk kell megújításáról. A gyümölcssavas hámlasztás, az őszi, téli és kora tavaszi kozmetikai kezelések kedvence a legjobb eszköz erre a célra. Egy gyümölcssavas hámlasztás kúrával több évet fiatalíthatunk az arcon, kombinálva kezeléseinket a Meso-sorozat ampulláival. A gyümölcssavas hámlasztás jót tesz az aknés bőrrel is, mivel hatására a bőr megtisztul.

Miért pont a High Care-t válassza?

A Weyergans- laboratóriumban kifejlesztett 6- féle gyümölcssavból álló 55 százalékos hatóanyag- komplexum az eddig kozmetikában használt legmagasabb koncentrációjú gyümölcssav (AHA: alpha-hydroxy-acid). Ez egyben nagy hatékonyságot és nagy odafigyelést is igényel: csak megbízható szakemberrel, alapos konzultáció, felmérés és az instrukciók, szabályok pontos betartásával vágjon bele a gyümölcssavas hámlasztásba! A High Care birtokában van azon készítményeknek, eszközöknek, amelyekkel a gyümölcssavas hámlasztás biztonságosan és eredményesen véghez vihető. Szépségszalonomban minden kedves Vendég a maximális törődést kapja- megbízható kezekből és természetesen a High Care elsőosztályú termékeivel, gépeivel.

A gyümölcssavas hámlasztás működése

A gyümölcssavas hámlasztás lényege, hogy a kezelés során beultrahangozzuk a gyümölcssavat a bőrbe. Ettől az elhalt, kiszáradt, megvastagodott réteg leválik. Pár perc múltán a nyitott, megtisztított pórusokon keresztül megsokszorozódik a bőr hatóanyag felvevő képessége. Bőrtípusnak, problémának megfelelően többféle változatban végezzük a gyümölcssavas hámlasztó kúrákat, részletes, feltáró jellegű állapotfelmérést követően. A kezelések közötti időben az otthoni ápolás erősen javasolt, amihez a tökéletes anyagokat, eszközöket természetesen biztosítom Vendégeimnek.
A gyümölcssavas hámlasztás a leghatékonyabb anti- aging módszer arcunk fiatalon tartásához. Jó tudni, hogy megelőző célzattal is alkalmazható: szokásoktól, életmódtól függően (gyakori napozás, szoláriumhasználat esetén különösen) javasolt félévente- évente végigcsinálni egy hámlasztó kúrát, hogy a ráncoknak esélyt se hagyjunk megjelenni.
hamlasztas-ujra-gondolva